Wie ben ik?

360x508

Mijn naam is Remy Koorn, geboren en getogen in Amsterdam en sinds juli 2015 afgestudeerd (HBO) Sport en Beweegprofessional.

Tijdens mijn studie heb ik veel geleerd over het menselijk lichaam en de nadelige gevolgen die ziekte(s) en beperkingen op het lichaam zelf, maar ook op de zelfstandigheid van een mens kan hebben. Wat mij hier altijd bij opviel en verwonderde was dat aan veel van deze problemen men zelf (deels) schuldig is, of dat men zelf de mogelijkheden heeft om deze problemen te voorkomen of te verminderen, maar dit vaak niet doet. Terwijl het in veel gevallen helemaal niet moeilijk hoeft te zijn: eet gezond, eet niet meer dan dat u nodig heeft en beweeg voldoende. Echter blijkt dit in de praktijk nogal moeilijk te zijn.

Via mijn website wil ik u informeren over wat de eventuele gevolgen kunnen zijn van een ongezonde leefstijl en wil ik u bewust maken van uw eigen leefstijl (bent u wel zo gezond bezig als dat u denkt?).

Indien u de eventuele gevolgen kent en bewust bent van uw (ongezonde) leefstijl en u wilt uw leefstijl verbeteren, maar u weet niet hoe, dan kunt u contact met mij opnemen. Gezamenlijk kunnen wij dan kijken welke doelen u heeft en welke stappen er ondernomen moeten worden om uw leefstijl te verbeteren. 

image-divider